Birthday in Bruisend Billund - Reisverslag uit Kopenhagen, Denemarken van Eva Heuvel - WaarBenJij.nu Birthday in Bruisend Billund - Reisverslag uit Kopenhagen, Denemarken van Eva Heuvel - WaarBenJij.nu

Birthday in Bruisend Billund

Door: Eva

Blijf op de hoogte en volg Eva

26 Maart 2010 | Denemarken, Kopenhagen

Sometimes you win, sometimes you loose... Had natuurlijk redelijk de leuke reisjes jackpot de laatste tijd, maar met m’n verjaardag niet echt... Alleen maar vroege tripjes in Europa, en op m'n verjaardag de hele dag alleen in Billund! Paar keer nog met KLM gebeld, maar ze konden er niets aan doen zeiden ze. Dus ging ik vrijdag ochtend op en neer naar Munchen en vervolgens door naar Birmingham. Gelukkig had ik 3 leuke collega’s mee en hebben we heel gezellig gegeten, maar vroeg naar bed. Want om 4.30u moest ik al weer op! Fijn verjaardagscadeautje! Ondanks de vroegte wel een zingende crew bij het ontbijt. Om 8.00u al weer op Schiphol, net als Daan, want die ging gezellig met me mee om samen dan maar onze verjaardagen te vieren in het altijd bruisende Billund, de heldin! Rond 12.00u kwamen we aan in het prachtige crew hotel in Vejle, het clubhuis van de padvinders is er niets bij... De staff daar was wel echt fantastisch en voelden intens met me mee. En m’n vriendinnen ook want die waren zo lief geweest om bloemen op m’n kamer te laten zetten, hoe geweldig is dat! Daan en ik vol goede moet ‘het dorp’ in, in de mot regen... Na de lunch helemaal klaar voor onze shopping spree, winkels om 14.00u dicht! Dus toen maar dat bespaarde geld uitgegeven in de lokale pub. Hilarisch, wat een beleving... De tijd stond er al jaren stil, tapijt op de vloer, bruin meubilair, geen muziek en alleen maar rokende, lelijke, dikke oude mannen, te geestig!
In het hotel nog maar onze meegebrachte champagne soldaat gemaakt en toen chique uit eten, want dat kan er dus wel heel goed. Super lekker gegeten! Wij ons vol overgaven in het nachtleven van Velje gestort, was ook de bom, maar ja toch een jaartje ouder he...
In het hotel zat de nieuwe crew nog met een borrel en smacht op ons te wachten, dus na nog meer drankjes nock-out in bed. De volgende dag scheen de zon volop, want de lente was tenslotte begonnen dus Daan had een fantastisch uitzicht vanuit de cockpit en ik vanuit de business class want ik ging ‘non-working’ naar huis, ja, je verzint het niet...
Daan, je bent een topper, dank dat je mee was, het was briljant! Billund/Velje rocks!

• 26 Maart 2010 - 10:43

Marije:

Velje Center Hotel... hahahaha
    Zouden ze ook nog zo'n honk buiten Velje 'center' hebben? :-)

• 29 Maart 2010 - 08:38

Your Dad:

Je weet er toch altijd weer een feestje van te maken. Wat een veerkracht heeft die supergirl van me!!