Gelukkig Nieuwjaar!
Door: Eva
Blijf op de hoogte en volg Eva
22 April 2010 | Thailand, Bangkok
Bij aankomst bleek het hotel prima en we mochten ons alleen op loopafstand van het hotel begeven, nou is ‘loopafstand’ natuurlijk een ruim begrip ;)
Voordeel was dat dus iedereen met z’n allen ging eten in het enige restaurant in de buurt en bijna iedereen mee uit gingen van de 3 crews die er zaten, dus super gezellig, ik hou d’r van!
Ook Joost kon wel wennen aan de KLM way of living: lekker eten, drinken, dansen, sjansen en vervolgens een beetje uitbrakken aan het zwembad.
De volgende dag was het begin van het 3 daagse Songkran: het grootste watergevecht ter wereld! Ik had wel een beetje gehoord dat iedereen elkaar dan nat ging spuiten met water pistolen, maar dat het zo’n gekken huis was had niemand verwacht, het was hilarisch! Een groot straat feest, helemaal vol met mensen, de een met een nog grotere super-soaker dan de ander , te cool om mee te maken!
Helaas de volgende dag al weer naar huis, de feestende foam-party massa achterlatend... Net voor de vulkaan aswolk thuis, helaas eigenlijk, want had best een paar dagen vast willen zitten in Bangkok.
Moest dinsdag pas weer werken; 3 streches in Europa en dan slapen in Glasgow, maar werd al gebeld ’s ochtends dat het alleen op en neer werd. Gelukkig was ik zo intelligent om wel wat kleding in m’n trolley te stoppen want ik ging die dag niet op en neer naar Edinburgh, maar op en neer naar Barcelona, of toch niet...
Moest eerst nog 1,5u wachten op het Bemanningen Centrum en velen met mij, een grote gezellige drukte. Ook werden de bemanningen die wel dagen vast hadden gezeten op diverse bestemmingen onthaald met bloemen.
Uiteindelijk ging ik toch vliegen, alleen we mochten nog niet vliegen, dus ook niet landen, in het donker, dus bleven we een nachtje in Barcelona! In eerste instantie zouden we pas de volgende dag pas in de middag terug mogen, maar helaas... Toch al om 4.00u de wekker, maar dat was het dan weer voor de werkdag. Vandaag een dagje reserve en dan weer 2 dagen vrij. Het ziet er naar uit dat alle vluchten in de loop van de week weer allemaal volgens schema gaan dus zondag voor de eerste keer naar Entebbe!
Helaas wel zonder camera, want die is, samen met mijn telefoon gesneuveld in de Songkran water strijd. Had het wel in een plastic waterdicht zakje gedaan, helaas bleek aan de eind van de avond dat ook ‘waterdicht’ een ruim begrip is...
22 April 2010 - 14:40
Frank:
Hi Eva! Jij in BCN en ik zat 7 dagen "vast" in Bahrain, nou niet verkeerd hoor, hihi! Super leuke crew! Een kleine vaknatie! :-D
We werden gisteren idd met tulpen ontvnagen! :-)
Mag nu lekker thuis bijkomen, rooster is (natuurlijk) leeg ...
Bye bye ! -
23 April 2010 - 10:58
Joseph:
Hey die jongen naast je lijkt wel op die dronken aap met die KLM-pet op! -
27 April 2010 - 09:36
Ieke:
Nou Eva leuk hoor om te lezen dat jullie het leuk gehad hebben en weer even mijn Joost te zien op de foto die je nog kon maken voor deze(fototoestel) verzoop begrijp ik.
Tot donderdag liefs Ieke