Girls just wanne have fun! - Reisverslag uit Shanghai, China van Eva Heuvel - WaarBenJij.nu Girls just wanne have fun! - Reisverslag uit Shanghai, China van Eva Heuvel - WaarBenJij.nu

Girls just wanne have fun!

Door: Eva

Blijf op de hoogte en volg Eva

10 Maart 2010 | China, Shanghai

I love my job! Want soms lijkt het totaal niet op werken en zijn het net kleine minivakanties! Puck ging mee naar Shanghai, wat een feest! Helaas zat het weer niet mee en was het er koud en nat, maar dat mocht de pret niet drukken. Puck voelde zich weer als een vis in het water bij de blauwe familie en werd dan ook in een warm KLM-bad gedompeld. Op de heen vlucht zat ze tegenover mij, dus een beter uitzicht kon ze zich niet wensen! Deze keer mocht Puck ook de bus experience mee maken, lekker borrelen in de bus en ons alvast verbazen over de onleesbare verkeersborden en ongelukjes op de snelweg. Ik was de enige met een zogenaamde 5-daagse omloop, dus we moesten al weer snel afscheid nemen van de heen-crew, maar al gauw maakten we weer nieuwe vrienden. We vonden het wel erg jammer dat we zo vlug weer afscheid moesten nemen van onze cockpit crew Jan en Marie-Louise, het was net zo gezellig in Zapatas. Maar de wonderen zijn de wereld nog niet uit, want hun vlucht was 24 uur vertraagd en Marie nam gewoon de taxi terug naar de cocktails, wat een gezellige verrassing! Opstaan ‘s ochtends was wat lastig maar er valt niet veel te zien in Shanghai en er was alleen maar regen dus genoeg tijd om kleding te laten maken, te shoppen en vooral veel af te dingen in shopping walhalla '580', heel lang in de taxi in de file te zitten en hilarische filmpjes te maken, lekker eten, nieuwe crew vrienden maken en dansen op de bar van Zapatas. Zaterdag was het Onno dag, Onno woont al meer dan 3 jaar in Shanghai, maar iedere keer als ik er ben is hij net in Nederland, heel verdacht...
Maar nu kon ie er niet onderuit en moest hij ons het nachtleven van Shanghai laten zien, want dat kenden we nog niet;), en dat hebben we geweten, het was top!
En om ook nog wat sightseeing af te vinken zijn we op de valreep nog in de oude stad en bij de Bund geweest. De drie dagen vlogen om, helaas...
Puckje mocht prinsessenheerlijk in de business class naar huis en dromen over ons volgende tripje, can’t wait!

• 10 Maart 2010 - 19:17

Marije:

Maar er valt niet veel te zien in Shanghai...? Pardon! Maak dat de chinese kat wijs! ;-)
    Geeft niet hoor, als je daarmee je chinese katertjes wil goed praten, maar écht hoor, zo'n fietstocht moet je nog maar eens doen als het droog en warmer is. Zeker weten dat er veel te zien valt in Shanghai :-)
    XX

• 10 Maart 2010 - 19:20

Eva Van Den Heuvel:

Haha, sssstttt, kleine klikspaan ;)

• 11 Maart 2010 - 15:12

Suus En Joost:

Hey ouwe vlampijp... Ziet er gezellig uit :) Zoals altijd ;) Bij jou lijkt het idd niet op werken zeg ;) Wij zijn echter wel keihard aan het werk, backpacken is geen makkie hoor ;)
    Dikke kus!