Last but not least KUL - Reisverslag uit Kuala Lumpur, Maleisië van Eva Heuvel - WaarBenJij.nu Last but not least KUL - Reisverslag uit Kuala Lumpur, Maleisië van Eva Heuvel - WaarBenJij.nu

Last but not least KUL

Door: Eva

Blijf op de hoogte en volg Eva

24 Februari 2009 | Maleisië, Kuala Lumpur

Kuala Lumpur, één van mijn favoriete bestemmingen gaat eind maart van de B747 naar de B777, o no, want die vlieg ik dus niet.... Dus nog maar even snel een 8 daagse aangevraagd met één keer Jakarta op en neer tussendoor (snap je het nog, maakt niet uit). Kortom, ik ging nog even optimaal genieten van een paar dagen zon, lekker eten, biertjes drinken, zwembad etc etc in KUL. En dat is precies wat ik gedaan heb, genoten, te veel gedronken, lekker gegeten, bruin bakken bij het zwembad, beetje shoppen, maar ook voor het eerst gewakeboard! Je hebt van die mensen die meteen alle sporten kunnen als ze het voor de eerste keer doen, zo iemand ben ik dus niet! Maar aangezien er geen bal bij wake boarden aan te pas komt dacht ik dat het wel een poging waard was. We waren met z’n vieren; de coco kon het al, mijn 2 galley maten hadden het ook nog nooit eerder gedaan maar die stonden gewoon meteen in één keer! Terwijl ik een half uur lag te spartelen, te proesten en 6 liter water naar binnen kreeg voordat ik een paar minuten kon staan en vervolgens m’n knie verdraaide. Tijdens mijn wel verdiende pauze op de boot kreeg ik het ook nog voor elkaar om m’n (echte) zonnebril van m’n hoofd te laten slaan door het voorbijkomende touw, rechtstreeks naar de bodem, lekker bezig Eef!
Toen kwam men met een nieuw idee, wake surfen, dat is op een los surfboardje op de golf van de boot varen zeg maar. Het lijkt een stuk moeilijker, maar zowaar stond ik op dit apparaat wel vrij snel! Het is uiteindelijk de bedoeling dat je in de golf komt en het touw los kan laten, maar ik was al lang blij dat ik stond en een paar rondjes achter de boot kon maken mét touw, voelde me al bijna een coole surf chick!
Toen de spierpijn eindelijk na 3 dagen een beetje op getrokken was zijn we nog een dag trip naar de Cameron Highland gaan maken. Je moet er wat uurtjes voor in de bus voor over hebben, maar de thee plantages in het prachtige heuvel landschap en de jungle waren prachtig! Ik zou zeggen, de foto’s zeggen meer, maar in het echt was het nog veel mooier. Na een wandeltochtje door de jungle en een lekker vers geplukt kopje thee gingen we nog naar de vlindertuin waar ze nog veel meer hadden dan vlinders...
Ik zal KUL missen, hoop dat ik snel ook de B777 mag gaan vliegen, maar ben voorlopig in deze €€€€crisis al lang blij dat ik überhaupt nog vlieg.

• 24 Februari 2009 - 12:32

Frank:

Haha, Eva, net terug na een 4-daagse Washington en moest bij het lezen van je mail meteen aan onze zwembad-dag 2 jaar geleden denken :-)
    See you! xxx

• 24 Februari 2009 - 20:25

Luuk:

hahaha, surf chick inderdaad, wat een babe!
    hihihi, tot de 21e!

liefs

• 25 Februari 2009 - 17:00

Your Dad:

Eva,
    Je doet het toch maar weer he, kanjer. Slingeren in de jungle aan tarzan z'n liaan lijkt het wel. Die schorpioenen zijn zeker ontangeld van hun gifstengeltje.
    Tot gauw.

• 27 Februari 2009 - 05:56

Elles:

Sport is niet onze sterkste kant,maar je gaat er toch voor en ziet weer mooie dingen,neem je een schorpioen voor me mee?
    zoen elles