Kerst in Muscat
Door: Eva
Blijf op de hoogte en volg Eva
28 December 2007 | Oman, Masqat
Ook de rest van de crew was erg gezellig en hebben we tijdens de vlucht met plastic kerst ballen, nep kaarsjes lekker kerstkransjes zitten eten. Bij aankomst, buiten op het terras van het hotel, met uitzicht op zee, kwamen de wijn, chips en nootjes op tafel en zelfs kerst cadeautjes. De volgende dag vroeg met z'n vijven een tripje gemaakt naar 'The Sinkhole' een ingestorte berg, gevuld met zeewater en naar 'Wadi Shab'. Een wadi is een droge rivierbedding, in dit geval erg hoge rotsen om je heen met hier en daar prachtig helder water en wat (omgevallen) palmbomen. Af en toe kwamen we een toerist of een ophol geslagen ezeltje tegen. We hebben er een paar uur rond gewandeld, heel veel foto's genomen en gezwommen, het was prachtig. Op de terug weg op 'White beach' gepicknickt en vieze liedjes zitten zingen in de auto. Terug in het hotel snel gedoucht om weer fris en fruitig aan het 'kerst diner' te schuiven. Heerlijk met de hele crew op het terras in de buitenlucht gegeten. De volgende dag nog een paar uurtjes op het strand gelegen, heerlijk die zon en warmte.
Nu zit ik weer snotterend thuis in het koude Nederland. Oudejaarsdag mag ik echter weer met Marije naar de zon in Bahrein.
Goede jaarwisseling alvast voor iedereen, maak er een mooi feestje van.
X Eva
28 December 2007 - 17:55
Marije:
Hey Eef!
Ik ben enorm blij dat ik deze Kerstreis met jou heb mogen werken. Denk dat het daardoor een enorm succes was! Ben benieuwd of we het met Oud & Nieuw kunnen evenaren.... Nu even lekker relaxen thuis! Tot maandag! -
29 December 2007 - 15:36
Julia:
Hoi Eef,
Vanuit een zonnig Mexico city alvast de beste wensen. Ook aan Marije!!
Wat hebben we het leuk he! Ik werd hierheen gestuurd op 3e kestdag, ik stond reserve (aangevraagd). Prima, zo in het zonnetje...
Veel plezier nog!!! -
30 December 2007 - 16:50
Elles:
Leuk verhaal Eva,en je begint echt mooie foto's te maken ,dus ik zou echt een betere camera kopen.
Bert zat niet bij mijn mail,waar die gebleven is?
Alles goed gegaan met de kast?
Lieverd een mooi oud en nieuw en een heel mooi 2008
Zoen elles