New York, New York! - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Eva Heuvel - WaarBenJij.nu New York, New York! - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Eva Heuvel - WaarBenJij.nu

New York, New York!

Door: Eva

Blijf op de hoogte en volg Eva

26 Februari 2010 | Nederland, Amsterdam

Zoals beloofd vakantie week 3: New York! Deze keer had ik de IPBengelen weer mee en kwamen we dit maal zonder veel problemen wel mee op de vlucht naar JFK. Op de klapbank weliswaar, maar dat was helemaal zo slecht nog niet. Meer beenruimte dan menig Business Class passagier en de onverdeelde aandacht van de lieftallige cabin crew. Als je denkt waar doet die Eef dat toch van; 3 keer op vakantie in één maand? Vliegen is goedkoop, dat is duidelijk. Jel heeft goede vriend Bill in Manhatten die ons in zijn appartement liet verblijven, en ons per super chique mini-van liet ophalen van the airport én Jel daar ook nog vriend Wilfried tegenkwam die ons op hippe after party’s naar binnen lulden. En dan hadden we natuurlijk Glamour Charlotte die regelden dat wij heel veel gratis cocktails dronken met Kelly Osbourne bij een opening van een vage schoenen winkel, er voor zorgden dat wij (bijna) frontrow bij de fashion-show van Tony Cohen zaten én met een stalen gezicht een studenten abonnement bij het MoMa afsloot waardoor wij voor een prikkie naar de Tim Burton tentoonstelling konden. Ook Allard leverde zo zijn bijdrage; hij kreeg het voor elkaar dat wij een kamer van het Regency hotel van binnen zagen, dat wij de wondere wereld van de metro ontdekte en verzorgde het betere camera en video werk.
In de bruisende stad, waar wij wederom ogen en oren te kort kwamen en helemaal gek werden van alle keuzemogelijkheden aan shoppen, eten, drinken, mensen kijken en culturele uitstapjes hebben wij geprobeerd alles er uit te halen wat er in zat:
Schaatsen in Central Park, bruidsjurk voor Jelka kopen, dino’s kijken in het American Museum of Natural History, Rockefeller Center, Empire State building, Statue of Liberty, Brooklyn Bridge, Abercrombie & Fitch (de doldwazedagen van de Bijenkorf waren er niets bij...), Jazzclub, Ping-pong club, Little Italy, Soho, Greenwich Village, Meatpacking, biertjes, cocktails, bagels, cheesecake en nog heel heel veel meer... Het was een fantastische en onvergetelijke emotionele rollercoaster.
IPBen terug ging top, helaas was de thuiskomst iets minder top, maar ja zo gaan die dingen... Gelukkig heb ik het nieuwe verzoekensysteem van KLM inmiddels helemaal in de smiezen en had ik een leuk reisje naar Bangkok in het vooruitzicht en kon ik de koffer dus weer snel inpakken, ik hou d'r van!

• 26 Februari 2010 - 10:13

Marije:

Hey Eef!
    Wat een super gave trip!!! Heeeeeeerlijk! In hoeveel dagen hadden jullie al die activiteiten gepland? Ik wil er vanmiddag alles over horen. Ga nu de deur uithobbelen op mijn ouwe lulle kruk om lekkere lunch in huis te halen!
    Tot zo lieverd! X

• 27 Februari 2010 - 14:48