Reisverlof! - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Eva Heuvel - WaarBenJij.nu Reisverlof! - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Eva Heuvel - WaarBenJij.nu

Reisverlof!

Door: Eva

Blijf op de hoogte en volg Eva

08 September 2009 | Nederland, Amsterdam

Ja, het is een tijdje nogal stil geweest aan het waarbenjij.nu front. Niet zo heel veel spannende reizen gehad de laatste tijd. M’n verzoeken teller staat vrij hoog waardoor ik niet zo heel veel leuke reizen kan krijgen en veel leuke bestemmingen zijn naar een andere type vliegtuig verhuisd waardoor ik er helemaal niet meer kom. Maar goed, gelukkig hebben we nog reisverlof, de dagen vrij na een vlucht. En in mijn geval heel veel reisverlof waarin je heel veel leuke dingen kan doen. Zo vloog ik 2 keer naar San Francisco, helaas maar 23uur daar, maar wel 6 dagen vrij! En dank kan je bijvoorbeeld naar een heel leuk KLM feestje (het zogeheten Europa feest), wat ook dit jaar weer legendarisch was (gelukkig geen foto’s van…) En dan kan je bijvoorbeeld ook de dag erna heel vroeg en brak met je moeder een paar dagen naar Berlijn, jeej! Ik had van mijn lieve reislustige moeder een stedentripje gekregen nog voor m’n 30e verjaardag en we waren allebei nog nooit in Berlijn geweest. We hadden er super mooi weer bij, dus ideaal om oa op de fiets en lopend deze enorme stad te ontdekken. Heel veel gezien en gedaan, daar zijn wel heel veel foto’s van en die spreken voor zich denk ik. Na een paar dagen vliegen ook weer een paar dagen vrij en kon ik nog even met Puck mee op het jaarlijkse uitje naar Friesland. Lekker uitwaaien (en brakken) op de Friese meren, boekjes lezen en kruiswoordpuzzels oplossen.
En een paar weken later ging ik weer naar San Francisco, en deze keer voelde het veel langer dan 23 uur, zelfs in Sausalito geweest met de ferry, ik hou d’r van! En toen weer 6 dagen vrij! Lekker met de meiden naar Noordwijk geweest, gelukkig ook niet al te veel foto’s van… Het waaide hard, maar toch onverwachts mooi weer, zelfs 2 keer voor 10.00uur ‘s morgens in het zwembad gelegen! Verder veel gezelligheid, spelletjes en (te) veel gedronken, whats new.
Deze week 6 dagen achter elkaar europa vliegen, de 20e nog even naar Mexico en daarna een hele maand naar Indonesië!!!!

• 08 September 2009 - 17:01

Frank :

Gezellig weer van je te horen! Net terug uit Atlanta, vlieg hierna naar Washington en Bahrain, laatste tikken op mijn teller, benieuwd naar PBS! :-)
    Vlieg'ze!! ;-)