Happy New Year!
Door: Eva
Blijf op de hoogte en volg Eva
06 Januari 2009 | Nigeria, Suleja
Ik heb niet zo heel veel met kerst, dus had het niet erg gevonden als ik had moeten werken, maar de KLM verdeelt het allemaal zo eerlijk mogelijk, dus het ene jaar gewerkt betekent het jaar daarop vrij en aangezien ik vorig jaar kerst en oud & nieuw heb gewerkt was ik dit jaar allebei vrij en heb er enorm van genoten!
Kerstavond ging ik in navolging van Puck d’r Madridse vrienden-diner-traditie mee naar het kerstdiner wat heel toevallig bij mij om de hoek bleek te zijn. Heerlijk gegeten en vooral veel gedronken en eindelijk de stamkroeg bij mij in de straat ontdekt. Ik woon er al ruim 5 jaar en was nog nooit in ‘De Kwaker’ geweest, dat kon natuurlijk niet. Zo kwam het dus dat ik op kerstavond met m’n nieuwe buurtvrienden en ras Amsterdammers aan de bingo, haring en ossenworst zat, fantastisch! Het was een lange en memorabele avond. 1e kerstdag mocht ik lekker bijkomen en me laten verwennen met kalkoen bij m’n vader en fam. 2e kerstdag bij Marije in Haarlem aan een vrolijke stewardessen kaasfondue gezeten. Kortom, een en al gezelligheid dus. Tussen kerst en oud & nieuw mocht ik nog even naar het koude, maar zonnige Chicago om nog wat Uggs in te slaan. Voor oud & nieuw was er eigenlijk het plan om het met een stel vrienden in een boerderij in de Ardennen op z’n ‘Whams’ Last Christmas’ het nieuwe jaar in te gaan, maar dat werd door onvindbare boerderijen 4 huisjes in een bungalowpark in het pittoreske Eernewoude, Friesland. Nog even terug gereden voor de 15 jaar oude schaatsen, en dat was zeker de moeite waard want ik heb oudejaarsdag merendeel op het ijs doorgebracht, heerlijk! ’s Avonds werden de schaatsen ingeruild voor de jaren ’80 outfits, want geen feest zonder een goede verkleedpartij. Roze leggings, bussen haarlak en gele oogschaduw zorgde voor de nodige voorpret, een heerlijk diner, champagne, vuurwerk, goed gezelschap, de nodige acts en madonna deden de rest. Het was weer een mooi feestje!
OP 2 januari begon om 6.00 uur mijn reserve dienst. Had eigenlijk gehoopt dat ik de volgende dag met Marije mee mocht naar Jo’burg, maar helaas, Ik kreeg nog wel een extra dagje ‘vrij’ en mocht wel naar Afrika, maar dan naar Abuja. Niet zulke leuke safari’s, maar wel heerlijk weer, zwembad, ‘Zuma Rock’ , crew- BBQ en het o zo woelige nachtleven van Abuja.... Wat een leven, 2009 belooft weer een mooi jaar te worden!
06 Januari 2009 - 18:26
Frank:
OOK JIJ EEN HAPPY NEW YEAR! EN VLIEG'ZE! :-)
07 Januari 2009 - 04:31
Elles:
Ziet erallemaal weer helemaal goed uit
Happy happy happy happy
newyear
zoen elles -
07 Januari 2009 - 14:55
Eef!:
Johannesburg overleefd, nu vakantie :-)
Mag van mezelf écht niet meer drinken, drinken, drinken eh.... en oh ja, drinken! Niet echt om de katers, maar wel om de vele suikershots die ik binnen heb gekregen ;-)
Tot snel chica! X