Mini Vakantie - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Eva Heuvel - WaarBenJij.nu Mini Vakantie - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Eva Heuvel - WaarBenJij.nu

Mini Vakantie

Door: Eva

Blijf op de hoogte en volg Eva

28 Juli 2007 | Nederland, Amsterdam

Afgelopen maandag vroeg dus terug gekomen uit NCL om vervolgens 's avonds met Transavia naar NCE te vliegen. M'n vader en de rest van de familie vierde vakantie én m'n vaders 60e verjaardag in Ste Maxime aan de Cote D'Azur dus vloog ik in m'n reisverlof voor een mini vakantie naar Nice. Ik was even vergeten hoe vervelend vliegen als passagier is, al helemaal als je vertraging hebt! Je moet er twee uur van te voren zijn en met nog eens dik een uur vertraging zit je dus zo drie uur op Schiphol te hangen en vervolgens nog eens 2 uur in dat vliegtuig te lummelen, dood vermoeiend, je kan maar beter werken. Tevens zat ik me op de heen weeg al druk te maken over de terug weg want ik had maar drie uur tussen aankomst en dat ik me weer moest melden om zelf te vliegen, vertraging kon ik dus echt niet hebben...
Maar goed die paar daagjes in Frankrijk waren heerlijk! Prachtig huis dat uit keek over zee, heerlijk met de familie eten en lekkere franse wijntjes drinken, Papa's verjaardag vieren, in de zon liggen, zwemmen, slapen, naar St. Tropez fietsen, zweten, vergapen aan de asociaal grote boten in de haven, uitwaaien op de boot, kortom het ultieme vakantie gevoel!
En gelukkig was m'n terug vlucht keurig optijd, lang leven Transavia! Ik mocht weer drie uur op Schiphol hangen tot ik zelf aan de bak kon. Deze keer maar een kort 'weekje'. Donderdag op en neer naar Londen en door naar Birmingham, wijntjes drinken met hele gezellige crew, Na het ontbijt via AMS naar Oslo, eten met weer erg leuke bemanning en vannacht om vier uur weer op om naar huis te gaan en nu ben ik kapot! Wel lekker als je maar drie dagen hoeft te werken en dan weer twee dagen vrij, maar het is dan ook wel écht werken want je hebt helaas absoluut geen tijd om iets van de bestemming te zien. Dinsdag weer 3 dagen en dan lekker het weekend vrij!

• 29 Juli 2007 - 10:39

Marije:

De foto's vragen om een vervolg! Heerlijk zo'n mini vakantie! Was op Schiphol echt even de kluts kwijt toen ik je zag, zat nog helemaal met mijn hoofd in de 3 stretches haha. Vanochtend te vroeg weer teruggekomen van Athene, maar wel een meer dan geweldige dag over gehad! Volgende week zeilen in Athene!!!
    Filakia, Marije

• 03 Augustus 2007 - 13:26

Walter En Astrid:

Nou, mooie pagina hoor en vooral leuk dat wij er ook op staan, haha!