Up-date - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Eva Heuvel - WaarBenJij.nu Up-date - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Eva Heuvel - WaarBenJij.nu

Up-date

Door: Eva

Blijf op de hoogte en volg Eva

04 Juli 2007 | Nederland, Amsterdam

Sorry, het is al weer een tijdje geleden... Ik zal even snel door de afgelopen maand vliegen...
Na Toronto was ik ook nog lekker een weekendje met de meiden naar Texel geweest. In een heel burgerlijk bungalow huisje bij de haard gezeten, op de tandem door de duinen gefietst, op het strand gelegen en ons schandalig misdragen in 'Bardancing' De Wijsneus', heerlijk dus! Maar wel funest voor de weerstand, want toen was ik maandag dus ziek... Gelukkig was ik na een paar dagen zon en slaap weer in vorm en kon ik zonder problemen met Koen naar Barcelona.
We hadden alle toeristische dingen al een keer gezien dus dat konden we over slaan. We mochten fietsen lenen van een vriend van Koen z'n broer en hebben veel op het strand gelegen, lekker gegeten, gedronken, geshopt en naar Sitges en Girona geweest, fantastisch was het!
Donderdag 21 juni begon ik weer met werken en vrijdag ging ik al meteen weer naar Barcelona! Niels (broer van Koen) vierde z'n verjaardag, dus na enige vertraging kon ik daar nog even gezellig op het dak terras een wijntje drinken. Via A'dam de volgende dag naar Warschau waar ik het helaas met het uizicht uit m'n hotel, een heerlijk ontbijt en wederom de nodige vertraging moest doen, maar toen zat de werkweek er ook al weer op, zo hard werken bij de KLM ;-)
Dus weer tijd om leuke dingen te doen zoals naar de Efteling! De nieuwe attractie 'De Vliegende Hollander' vond ik wel toepasselijk.
Woensdag ging rond 04.00 uur de wekker en dat bleef ongeveer de hele week zo. In Istanbul was het zelfs 02.30 u.!
Maar ja, wel de dag ervoor lekker over de Bazaar gelopen en in het zwembad gelegen. Enigszins brak, moe en licht in m'n hoofd sloot ik de week af met een Rome op en neer. Moeilijk om wakker te blijven was het echter niet, want de hevige turbulentie hield ons meer dan wakker. Zo erg heb ik het tot nu toe nog niet gehad, maar vond het eigenlijk wel spannend.
Nu lekker 3 dagen vrij om bij te slapen. Om het slaapcomfort te vergroten hangen eindelijk, met grote hulp van Pap, mijn mega verduisterende gordijnen zodat ik wanneer ik maar wil kan slapen.
Gisteren is Koen voor vier maanden naar Maleisië/Borneo vertrokken, maar gelukkig hebben we maandag nog een hele leuke avond gehad en hopelijk vliegen ook deze vier maanden voorbij en ik wellicht wel een keer naar Kuala Lumpur.