Eerste BIP-week
Door: Eva
Blijf op de hoogte en volg Eva
11 April 2007 | Portugal, Lissabon
Heb in totaal wel met meer dan 30 verschillende mensen aan boord gewerkt, de een nog aardiger dan de ander, super gezellig allemaal.
Zaterdag heb ik lekker op een terrasje in Lissabon gezeten met uitzicht op het kasteel (oeps... fototoestel vergeten) en een heerlijk visje gegeten. Volgende ochtend wel vroeg weer op, maar 's middags zat ik al weer in Londen, nou ja in de buurt van, de stad redde ik helaas niet, maar het zwembad en een uitgebreid paasontbijt met heel veel eieren wel!
Maandagavond lag ik weer in m'n eigen bedje om vervolgens de volgende dag weer op en neer naar Stockholm te vliegen, helaas daar niets meer dan een mooie zonsondergang vanuit het raampje gezien. Vandaag om 6.00 uur er weer uit voor een op en neertje Warschau en toen zat het er al weer op. Kreeg een hele leuke positieve beoordeling en weer champagne!
Heb net even lekker een tukje gedaan, want ik ben wel redelijk kapot nu, maar zag net op m'n rooster al twee ICA's (intercontinentale vluchten) staan voor mei, naar Washington en Nairobi! Heb er nu al weer zin in!
11 April 2007 - 19:02
Marije:
Ha Eva,
Lucky you met je 2 ICA's, nieuwe bestemmingen voor je!! Beetje jaloers, want ik ga weer naar Bahrein en dit keer met de omweg (tussenlandingen) :-( Maar goed, je kan niet altijd boffen, want ik BIP tot nu toe alleen maar met stay-overs.... Grappig om te lezen dat je met je lifevest verkeerd aanstond, haha! Ik was op zoek naar een toilet die ik niet kon vinden en zo hebben we allemaal wat ;-)
Snel afspreken! Morgen vertrek ik naar Helsinki, dan Warsaw, Berlijn en Newcastle voor een nacht, maar dan ben ik verhuisd naar de Pijp, dus lekker in de buurt.
Veel liefs, Marije -
17 April 2007 - 21:47
Kakel:
Jawel! Lekker bezig Eef, leuk dat je me zo een beetje op de hoogte houdt, je klinkt nog te enthousiast en ik hoop dat dat nog heel lang zo blijft!
Ik ga morgen naar de woonkamer om te ontbijten, dan even naar de Appie op het Cornelis Troostplein, dan weer naar jorg z'n kamer voor administratie, en heel misschien de volgende dag naar Putten met de trein.... jaaaa, de rollen zijn een beetje omgedraaid!
Goed zo!
x